0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Bihámi Lea vagyok, szabadidőmben madármentő, „szolgálatban” cégvezető.

A marketing piacon dolgozom, ezen belül is az online marketing egy speciális területével, a keresőoptimalizálással (röviden SEO) foglalkozunk.

5 éve vezetem a céget, azóta több, mint 10-szeresére nőttünk, jelenleg 50 fővel több, mint 400 ügyfélnek dolgozunk.

Úgy gondoltam, hogy az évek alatt összegyűlt gondolatokat, leküzdött nehéz helyzeteket, tapasztalatokat érdemes lehet megosztanom olyan fiatal cég- és csapatvezetőkkel, akik így könnyebben boldogulnak majd a munkájukban!

Szerintem senki sem tökéletes, bármennyire is jó az ember szakmailag, nagyon sok nehézséget kell leküzdeni, amire a tankönyvek nem adnak választ, helyette ahogy mondani szokták, 
a gyakorlat teszi a mestert.

Te is szívesen fejlődnél vezetőként?

Ha úgy érzed, hogy ebben egy tapasztalt női cégvezető tudna igazán társad lenni, beszélgessünk. Mentoring program keretében szívesen segítek olyan hibák elkerülésében és technikák elsajátításában, amikről úgy érzed, hogy egyedül nem mennének.
Érdekel a mentoring
Fiatal Női Vezetők
Szia, Lea vagyok! A Fiatal Női Vezetők azért jött létre, hogy 5 év cégvezetői tapasztalatát megoszthassam veled. Így előre fel tudsz majd készülni bizonyos szituációkra a saját vállalkozásodban.  Ha bármiben tudok neked segíteni, keress bátran, addig is jó böngészést kívánok!
usercart
error: Védett tartalom
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram