0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Mentoring

Milyen területeken tudok neked segíteni 
mentorként?

Munkafolyamatok kialakítása: tervezés, automatizálás, optimalizálás
Munkakörök kialakítása: nehezen elkerülhető, nem bonyolult, mégis szükséges folyamat
Kommunikáció fejlesztése: a cégen belül és az ügyfelek, illetve partnerek felé irányulóan nagy jelentőségű
Egyedi igények: minden cég más, mindenkinek eltérő pontokon van elakadása, amikről mind tudunk beszélni
Bihámi Lea vagyok, üzleti mentor. A mentorálás mellett aktívan a marketing piacon dolgozom, ezen belül is az online marketing egy speciális területével, a keresőoptimalizálással (röviden SEO) foglalkozunk.

5 éve vezetem a céget, azóta több, mint 10-szeresére nőttünk, jelenleg 50 fővel 400 ügyfélnek dolgozunk.

Én az elmélet helyett a gyakorlati tapasztalatban hiszek és úgy gondolom, hogy neked is tudnék olyat mondani, amire magadtól nem gondoltál volna. Ha kíváncsi vagy rám részletesebben, itt olvashatsz rólam.

Persze nem vagyok mindentudó, sokakkal ellentétben nem is állítom magamról. Nem szeretnélek meggyőzni arról, hogy nélkülem nem fogsz boldogulni. Egyedül is nagyon sok mindenre rá fogsz jönni, ebben biztos vagyok. 

Ha viszont úgy érzed, hogy nincsenek éveid arra, hogy a saját hibáidból tanulj, ehelyett inkább hatékonyan fejlesztenéd a cégedet és a csapatodat, akkor van dolgunk egymással.

Az első 20 perces alkalom teljesen ingyenes, így semmit sem veszíthetsz. Beszélgessünk és meglátjuk mit hozunk ki belőle!
Neked is van olyan területe a cégnek, ami nem áll elég biztos lábakon és ráférne egy kis átalakítás és fejlesztés? Ne halogasd tovább a dolgot, vágj bele és mikor jövő ilyenkor visszatekintesz, úgy fogod érezni, hogy jó döntést hoztál!
Nem halogatom tovább, belevágok!

Kérdésem van a mentoring kapcsán


Fiatal Női Vezetők
Szia, Lea vagyok! A Fiatal Női Vezetők azért jött létre, hogy 5 év cégvezetői tapasztalatát megoszthassam veled. Így előre fel tudsz majd készülni bizonyos szituációkra a saját vállalkozásodban.  Ha bármiben tudok neked segíteni, keress bátran, addig is jó böngészést kívánok!
usercart
error: Védett tartalom
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram